Montag, 23. Juli 2007

Kavak yelleri beşinci bölüm(Aslı Kaçırılır)







Aslı ailesine yardım etmek için çalışmaya başladığı cafenin sahibi tarafından gözetlenir.Durumu farkedne Aslı ondan kurtulmak için çaba harcarken babasının iş yaptığı adamlardan biri patronu etkisiz hale getirerek aslıyı kaçırır.


Öte yandan Efe hazırladığı çocukça oyun sayesinde Gönül hocayı kandırmaya uğraşmaktadır.Ancak oyun Efenin istediği gibi gitmez.Efenin Gönül hocayı etkilemek için tuttuğu adamalar Efeye ders vermek için Efeyi gerçekten döverler.

Yere düşen efe'ye kaldırmak için destek olurken oradan geçen Alp ve Koray tarafından görülürler.Bu durumu fırsat olarak gören Koray hmen Şiyarı aryarak EFe ve Gönül hocayı sarmaş dolaş gördüğünü söler.Bu durum Şiyarın çok işine yaradığından hmen adresi alır ve yola çıkar.

Mine anneannesine patlamış ağlayarak içindeki volkanları dışarı akıtmıştır.Bundan çok etkilenen Minenin anneannesi Deniz le konuşmaya gider.Deniz Minenin anneannesini dinledikten sonra Mineyle konuşmak için onun evine gider.

Kçırılan Aslı bir lunapark içierisinde yer alan bir kulubede tutulmaktadır.Aslının tutulduğu kulbenin sahibinin küçük bir torunu vardır Aslı onu ikna eder ve Denizin numarsını kıza verir.


Deniz ve Mine konuşurken Denizin telefonu çalar ancak Deniz bakana kadar kızın dedesi kızı yakalar ve telefonu kapatır.Deniz Mineyi eğlendirebilmek için Lunaparka götürür.

Bu sırada Şiyar Gönül hocanın evine gelir ve Efe'yi evde görür.Olayları yanlış anlamaya dünden hazır olan Şiyar hemen orayı terk ederek Gönül hocayı okuldan sürdürmeye karar verir.

Denizin Mineyi götürdüğü lunapark Aslının tutulduğu parktır buraya gelen Deniz ve Mineyi kulubede yer alan küçük bir pencereden görür ve kahrolur.

Deniz ve Mine eve dönerken Alple karşılaşırlar konuşurken Deniz telefonunda tanınmayan bir numara olduğunu ösler ve bu durumu hemen Efenin abisi metine bildirirler Metin Aslının babsını yem olark kullanarak Aslının yerini tespit eder ve Aslıyı kurtarır.

Keine Kommentare:

 
eXTReMe Tracker